Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/glyngdalpsykiatri.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715
Generelt – Glyngdal Psykiatri

Generelt

Varighed af behandlingsforløbet
Henvisning til speciallæge i psykiatri gennem sygesikringen omfatter almindeligvis 10 konsultationer. Behandlingen kan i særlige tilfælde udstrækkes til 20 konsultationer.

Varighed af hver konsultation
Jeg afsætter ½ time pr konsultation (inklusiv forberedelse og udarbejdelse af journalnotat . Samtaletiden er derfor 20 – 25 minutter. Ny konsultation aftales fra gang til gang, med mindre det er et mere intensivt psykoterapeutisk forløb, hvor vi aftaler flere samtaler ad gangen.

Afbud og udeblivelser
Afbud meddeles snarest – direkte pr. telefon, sms eller e-mail. Udeblivelse uden forudgående afbud senest dagen før vil føre til afslutning af forløbet, såfremt der ikke har været henvendelse indenfor de efterfølgende to uger.

Priser
Er du i sygesikringens gruppe 1 er behandling gratis, men det kræver, at du har en henvisning fra din praktiserende læge. Ligeledes er der almindeligvis begrænsning på antallet af konsulationer, idet der er 10 behandlinger på en henvisning, og denne kan kun sjældent forlænges mere end én gang.

Betaler du selv koster det kr.1400 for 45 minutters konsultation. Er du i gruppe 2 i den offentlige sygesikring kan du få ca. 60 % af prisen refunderet ved indsendelse af kvittering for behandling til sygesikringen.

Hvis du har en sundhedsforsikring kan du – inden du begynder et forløb, undersøge om forsikringen betaler helt eller fuldt for behandling hos psykiater. Er du medlem af sygesikringen Danmark vil du kunne få fra kr 79-124 i refusion.

Ventetid for selvbetalende patienter/forsikringspatienter er 1-7 dage.

Patienttilfredshedsundersøgelse

Region Hovedstaden har i marts 2017 foretaget en patienttilfredshedsundersøgelse:

Klinikken er i maj 2017 akkrediteret efter Den Danske Kvalitetsmodel ved “IKAS”.

Akkrediteringsrapport

Board

Klagevejledning
Har du klager til behandlingen, hører jeg meget gerne om det – direkte fra dig – for at kunne gøre mit arbejde bedre fremover.

Vil du klage officielt over behandlingen, kan du få information om de forskellige klagemuligheder i folderen ”Hvem skal afgøre din sag?”, som du kan hente her

Link til klageadgang

Hvis du istedet ønsker at indberette en utilsigtet hændelse, kan du benytte følgende link:

Link til indberetning af utilsigtet hændelse

For at sikre, at de oplysninger jeg skriver om dig i din journal, opbevares så sikkert som muligt, overholder jeg en række sikkerhedsforanstaltninger

Du er velkommen til at læse dem her:

Datasikkerhed, Patientinformation

 


Jeg glæder mig til samarbejdet og håber, at jeg kan hjælpe dig.

Med venlig hilsen
Pia Glyngdal